KENNEL KALLIOVAARAN ESITTELY
     

  

KENNELNIMI

Kennelnimemme tulee kotipaikkamme mukaan ja yhteiseen kennelnimeen päädyimme, koska olemme äiti ja tytär ja kasvatamme samasta vuoristosta olevia rotuja.  Asumme lähellä toisiamme, joten rotuihimme on helppo tulla tutustumaan samalla käynnillä.  Kärkölän Järvelä sijaitsee Riihimäen ja Lahden puolessa välissä.  Helsingistä matkaa tulee n. 100 km.

 

Kennelnimemme myönnettiin 1997 ja kasvatteja on kennelnimemme alla syntynyt 33 pentuetta.  Kasvatustyössä pyrimme kunnioittamaan rodun tyypillisyyttä, terveyttä ja luonnetta, sekä täyttämään rotujemme jalostussäädökset.  Pennut elävät perheemme keskellä tottuen kaikkiin normaaleihin kodin ääniin.

 Äiti ja tytär

Äiti, eli Raija kasvattaa slovakiancuvaceja, joskin Tuulikin muutama podhalanski on myös sinne eksynyt.  Perheeseen kuuluu miehensä Jouko, sekä valkoisia "jääkarhuja" viisi.  Cuvac-narttuja Queen, Queenin tytär Åsa, Kalliovaaran Ängel Princova sekä uros Augenzahn Lord.  Podhalanskeista Kalliovaaran Lolita Tatra.

 

Tuulikin perheeseen kuuluu aviomies Kai, sekä neljä lasta: Niklas, Miko, Emmi ja Emilia.  Podhalanskeja kaksi,  Liran tytär Jasmin Tatra, sekä Itävallan tuontimme Tulipa-Tatra.  Pystiffejä on tällä hetkellä yksi, neiti Nightsky Andromeda, eli Marilyn.

 

Raija kuuluu Slovakiancuvacien hallitukseen.  Tuulikki taasen kuuluu rivijäsenenä Salpausselän kennelpiiriin. Kuulumme myös molemmat SuKoKaan (Suomen koirankasvattajiin), Suuret laumanvartijarodut ry:n, SSKY:N ja Lahden käyttökoiriin.  Olemme allekirjoittaneet Suomen kennelliiton kasvattaja-sitoumuksen.  Tuulikki on myös suorittanut kiitettävästi jalostusneuvojien perus- ja jatkokurssin.

Päätyminen isoihin valkoisiin

 

Meillä on aina ollut koira, joten viimeisen seropin jälkeen ajattelimme ulko-/vahtikoiraa.  Unkarin kuvaz oli ensimmäisenä mielessä, mutta koska pentuja ei ollut saatavilla, kennelliitosta ehdotettiin slovakiancuvacia.  Yhdeksän kuukautta meni odotellessa aivan upeaa maatuska-mammaa V Javorina Elkaa vuonna 1983.  Podhalanskin Raija oli nähnyt kerran näyttelymatkalla Puolassa ja näin sellainenkin tuli taloon Zafra-papan muodossa.  Koiristamme lisää heidän omilla sivuillaan

 

 sukoka.gif

 

d562cd_dcd5fa8dd6434c54aa523839c12291ee.jpg_srz_p_249_313_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz.jpg