Valittu kuvakansio:

dsc_0712

Muut kuvat:

dsc_0712
dsc_0660dsc_0660
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
dsc_0756dsc_0660


Kuvan tiedot



Avainsanat: Ei avainsanoja

Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva
Kuvaa on katsottu 2740 kertaa
Arvosana kuvasta ( 4 arvostelua ):

Kommentit

Ihana tietää, tiellä ainakin Owczarek-pennutkin tottuvat kissoihin (kissa tosin kouluttaa aika hyvin).
Ihana kuva. meillä neljä kissaa ja koira harkinnaas jo vuosia, mieheni kuoli vain sairauskohtaukseen aikanaan ja pienten lasten kanssa pentuhaave oli unohdettava koska en olisi pystynyt tatjoamaan pennulle/kasvavalle koiralle sitä mitä se tarvitsee.
Nyt on lapset (vanhimmat) jo aikuisia ja nuorinkin teini ja eläinrakas mieskin löytynyt 6-vuotta sitten.
Itse olen neljänkymmenen ja koirahaaveeni toteutuu vuoden sisällä :=) Sairaslomalla olen tosi pitkällä ja eläkepaperit on haussa joten liikun paljon ja yksin ei tarvitseisi koirankaan olla, tosin sekin tapa on hätätapauksia varten opetettava (muutama tunti).
Aivan mahtavia koira, kerrostalossa asun vajaa 100 neliötä on tilaa ja lenkkeilen paljon, vaelteln metsissä ja suurin ajatukseni on kouluttaa korasta pelastustehtäviin koira (ruumiiden haku, vapaaehtoinen pelastuskoiratoiminta tms. jossa koira saisi mielekästä toimintaa ja uusia virikkeitä. Näyttelystä en ole kovin kiinnostunut.
Myös sijoitus uros on mietinnässä (ei narttua koska pentueen kasvattaminen kerrostalossa näiden isompinen rotujen kanssa on hmmmm...vaativaa ja kysyy naapurienkin hermoja) eli se on poissuljettu niin kauan kun asumme kerrostalossa.
Lähettäjä Helena / 16.5.2009

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*